پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

آلودگی,باك,پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,پروژه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,تحقیق بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,دانلود پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,مقاله بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

دانلود فایل

پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف  در سطح شهر تهران در 155 صفحه ورد قابل ویرایش   خلاصه:       در كشورهای در حال توسعه, آلودگی مواد غذائی و بیماربهای ناشی از آن همواره به عنوان یكی از مهمترین مشكلات در سیستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.      اگرچه در كشور ما ارتقاء سطح بهداشت عمومی در نتیجه بهبود نظام عرضه خدمات بهداشتی باعث كاهش میزان مرگ و میر در سالهای اخیر شده است, با این وجود پی آمدهای نامطلوب تغذیه ای و بهداشتی ناشی از آلودگی مواد غذائی با عواقب زیانبار اقتصادی همراه می باشد.      علت مهم ایجاد مسمومیت و بیماریهای روده ای, مواد غذائی می باشد, یكی از این مواد غذائی كه از نظر آلودگی اهمیت به سزائی دارد, شیر و فراورده های آن نظیر بستنی است. بستنی بخصوص در فصول گرم دارای مصرف كننده بسیاری می باشد و در مورد این ماده غذائی باید از نظر بهداشتی نظارت كامل صورت گیرد. به منظور بررسی آلودگی باكتریائی در بستنی های سنتی ومیوه ای( غیر پاستوریزه) و بستنی های پاستوریزه, تعداد 100 نمونه بستنی غیرپاستوریزه و 30 نمونه بستنی پاستوریزه از قسمتهای مختلف شهر تهران بصورت  Random Systematic  Samplingجمع آوری شد كه پس از انجام آزمایشات در آزمایشگاه كنترل كیفی مواد غذائی, آرایشی و بهداشتی واقع در مركز تحقیقات علوم پزشكی ایران, 87 درصد از نمونه های غیر پاستوریزه فیرقابل مصرف و باكتریهای موخود در آنها به ترتیب فراوانی عبارت بودند از: استافیلوكوك اورئوس(74%), گونه های كلبسیلا(40%), گونه های انتروباكتر(37%), اشریشیا كلی(24%),سودوموناس آئروجینوزا(19%),گونه های پروتئوس(13%), گونه های اسینتوباكتر(11%), هافنیا(6%), گونه های آلكالی ژنز(4%), گونه های سراتیا(3%),گونه های سیتروباكتر و ادواردسیلا(2%) و گونه های پروویدنسیا(1%).       و در بستنی های پاستوریزه, 30 درصد از نمونه ها غیر قابل مصرف بودند و باكتریهای موجود در آنها به ترتیب فراوانی عبارت بودند از: اشریشیا كلی(4/13%), استافیلوكوك اورئوس(7/6%), كلبسیلا نومونیه(7/6%), سودوموناس آئروجینوزا, پروتئوس ولگاریس, انتروباكتر كلواكه و اسینتوباكتر بامانی(3%).            برای بررسی لیستریا و یرسینیا از محیط های اختصاصی Palcam , CiN و غنی سازی در سرما(Cold enrichment ( استفاده شد ولی علی رغم تلاشهای بسیار موفق به جداسازی نشدیم.    مقدمه: صنایع غذایی همگام با صنایع و تكنولوژی جدید هر روز به صورت چشمیگری گسترش می یابد. ولی با وجود این پیشرفت سریع در صنایع غذایی و كنترل بهداشتی آن شاهد موارد متعددی مسمومیت ناشی از مواد غذایی هستیم. مسمومیت های غذایی و عوارض آن یكی از مشكلات اساسی تمام جوامع می باشد. این موضوع حتی در كشورهای پیشرفته دنیا نیز به میزان زیادی دیده می شود. از این رو افزایش بیماریهای ناشی از  مواد غذایی بسیار نگران كننده تلقی می شود و علیرغم تلاش و پیگیری های دست اندركاران هنوز میزان اندكی از بیماریهای حاصله از آلودگی غذاشناسایی شده اند. عوامل مهم درآلودگی مواد غذایی نوع غذا و اجزای متشكله آن می باشد. بدین صورت كه هر چه ارزش غذایی مواد خوراكی بیشتر باشد و یا نگهداری آن شرایط ویژه ای را طلب كند و نیز در ‏فرآیند تولید آن عواملی همانند میكروارگانیسم افزوده شوند عوامل متعدد غیرمدرنیزه و احتمالا آلوده دخیل باشند آلودگی ماده غذایی و خطر ابتلا به مسمومیت ناشی از آن  افزایش می یابد. یكی از پرمصف ترین مواد غذایی شیر و فرآورده های وابسته به آن است. زیرا شیر و فرآورده های لبنی در تمامی كشورهای دنیا بخشی از غذای روزانه مردم را تشكیل می دهد و به سبب مواد غنی غذایی و سهولت آلودگی شیر، از لحاظ مسمومیت غذایی نیز ماده مهمی محسوب می شود. در این میان آلودگی بستنی كه از فرآورده های شیر محسوب میشود از سه جنبه در خور توجه است، نخست آنكه مصرف بستنی كه در حقیقت یك نوع شیرینی خنك می باشد، عموما در فصل تابستان صورت می گیرد كه خطر ابتلاء آلودگی مواد غذایی در این فصل بیشتر است. ثانیا: مصرف بستنی در بین همه مردم خصوصا كودكان شایع تر است و چون از غذاهای بسیار مطبوع و لذیذ به شمار می آید، مصرف آن به صور گوناگون نیز هر روز فزونی می یابد. ثالثا: در تهیه بستنی از مواد مختلفی استفاده می شود كه هر كدام از آنها می توانند منشا آلودگی شده و سبب بیماری گردند. همچنین میكروارگانیسم ها می توانند بصورت ثانویه از طریق تهیه كنندگان و فروشندگان بستنی وارد آن گردند. بنابراین توجه به مسمومیت ناشی از آلودگی بستنی بخصوص در كشور ما كه در تولید آن روش های سنتی بیشتر معمول است، باید مورد توجه قرار گرفته و تحقیقات كافی در مورد انواع بیماریهای ناشی از آلودگی بستنی و نیز راههای آلوده شدن آن صورت گیرد. با توجه به اهمیت این موضوع و پیشنهاد جناب آقای دكتر امیر مظفری و سركار خانم فروهش تهرانی بر آن شدم تا كار پایان نامه خود را روی این موضوع اّغاز كنم. شایان ذكر است كه به علت كمبود امكانات و نیز محدود بودن نمونه های برداشت شده و تحت پوشش قرار نگرفتن تمامی مناطق تهران جهت نمونه گیری بررسی و تحقیق حاضر خالی از اشكال نیست. -2: بحث از مهمترین و اساسی ترین مسائل و مشكلاتی كه در كشورهای در حال توسعه وجود دارد آلوده بودن مواد غذایی مصرفی با میكروبهای مختلف می باشد. هر چند كه این مسئله اهمیت اقتصادی و بهداشتی زیادی دارد. اما متاسفانه هنوز ارزیابی و كنترل دقیق از لحاظ كیفیت و كمیت مواد غذایی مشاهده نمی گردد. دركشورهای توسعه یافته نظارت و كنترل دقیق بر روی مواد غذایی صورت می گیرد در حالیكه در كشورهای در حال توسعه مانند ایران هر ساله شاهد بیماری های عفونی و گوارشی ناشی از مواد غذایی آلوده هستیم و این امر یكی از مهمترین عوامل مرگ و میر بخصوص در كودكان بوده و همچنان بعنوان معضلی در سیستم بهداشتی و درمانی ایران محسوب می گردد. كنترل این گونه بیماریهای عفونی و در نتیجه كاهش میزان مرگ و میر تنها در نتیجه آگاهی از عوامل آلوده كننده مواد غذایی می باشد. باتوجه به این مسئله كه شیر و فرآورده های آن محیط مناسبی برای رشد بقاء و تكثیر باكتریها می باشد و با در نظر گرفتن گزارشاتی كه از سراسر دنیا مبنی بر ایجاد بیماریها به واسطه مصرف بستنی توجه به این مسئله ضروری به نظر می رسد. از آنجا كه بستنی یك ماده غذایی مفرح و انرژی بخش می باشد و توسط تمام اقشار جامعه اعم از پیر و جوان و افراد مختلف از نظر توان مالی مورد استفاده قرار می گیرد و در ضمن بیشترین مصرف كننده آن كودكان هستند، تهیه و توزیع بستنی از اهمیت زیادی برخوردار است. مروری بر پژوهشهای قبلی در ایران –    در سال 45-1344 طی مطالعه انجام گرفته توسط دانشكده دامپزشكی دانشگاه تهران از 126 نمونه مورد بررسی بستنی های غیرپاستوریزه در تهران 82/44 درصد موارد غیرقابل مصرف گزارش گردیده اند. هر چند در این بررسی نوع باكتری بدست آمده ذكر نشده است. (1) –    در سال 56-1355 طی مطالعه ای كه در دانشكده بهداشت دانشگاه تهران بر روی بستنی های غیرپاستوریزه انجام گرفته بود از مجموع 400 نمونه بستنی غیرپاستوریزه مورد آزمایش 392 مورد دارای آلودگی و غیرقابل مصرف (98درصد) و فقط 8 مورد آن (2 درصد) قابل مصرف گزارش گردیده است. این بررسی فقط بر روی اشریشیاكلی و استافیلوكوك اورئوس انجام شده است كه نزدیك به 50 درصد نمونه های آزمایش شده دارای آلودگی به اشریشیاكلی و حدود 6/32درصد منونه ها دارای آلودگی به استاف اورئوس بوده اند.(4) –    در طول سالهای 67- 1361 مطالعه ای در مورد میزان وقوع مسمومیتهای غذایی در شهر تهران و نیز در طی سالهای 73-1371 برروی 390 نمونه بستنی كه از مناطق مختلف تهران تهیه شده بود نشان داده است كه 9/71 درصد نمونه ها دارای آلودگی به اشریشیاكلی، 20 درصد نمونه ها دارای آلودگی بیش از حد مجاز به استافیلوكوك اورئوس، 76/10 درصدآلودگی به باسیلوس سرئوس و یك مورد هم به شیگلا داشته است.(7) –    در تحقیقی كه در سال 64-1363 توسط حیدری نیا با عنوان بررسی آلودگی بستنی های مصرفی شهر اهواز از نظر شمارش كلی استافیلوكوك اورئوس و اشریشیاكلی انجام گرفته حدود 90 درصد نمونه از نظر استانداردهای آزمایشگاه كنترل مواد غذایی غیرقابل مصرف بوده اند.(3) –    در سال 75-1374 مطالعه كه برای بررسی میزان آلودگی بستنی های مختلف كارخانه ای و دست ساز به باكتریها توسط خانم دكتر جمیله نوروزی انجام گرفته است نشان داده شده است كه نمونه های بدست آمده از كارخانه ها فاقد آلودگی یا دارای آلودگی بسیار كم بوده است ولی نمونه های بدست آمده از سطح مغازه ها 100 درصد دارای آلودگی بوده است. در این بررسی نیز نوع باكتری ذكر نشده است.(14) مروری بر پژوهش های قبلی در جهان –    در مطالعه ای كه د رسال 1981 در آنكارا (تركیه) بر روی 52 درصد نمونه بستنی در سطح شهر عرضه صورت گرفته است. 25 درصدآن ها دارای آلودگی به استاف اورئوس بوده است.(30) –    در طی بررسی كه در پاكستان انجام گرفته بود و نتایج آن توسط Mosudt در سال 1989 در مجله Jpmp آمریكا چاپ گردیده است نشان می دهد از 50 نمونه بستنی كه برای آزمایش میكروبی فرستاده شده بود، 46 درصد موارد دارای آلودگی به اشریشیاكلی، 34 درصد مواد سایر انتروباكتریاسه ها، 26 درصد موارد استاف اورئوس، 16 درصد گونه های پروتئوس، 12 درصد موارد انتروكوكوس فكالیس، 10 درصد موارد گونه های سیتروباكتر و 4  درصد موارد باسیلوس سرئوس بودند و بدین لحاظ نتیجه گرفته شد  كه بستنی های سنتی برای مصرف ایمنی نمی باشند.(67) فهرست مطالب عنوان                                                                                                صفحه خلاصه فارسی……………………………………………………………………………………………….. 1 مقدمه:………………………………………………………………………………………………………….. 3 فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر……………………………… 5 فصل دوم: كلیاتی در خصوص بستنی…………………………………………………………………. 18 2-1: تاریخچه بستنی………………………………………………………………………………………. 19 2-2: تعریف بستنی………………………………………………………………………………………… 20 2-3: ارزش غذایی بستنی…………………………………………………………………………………. 22 2-4: مواد تشكیل دهنده بستنی………………………………………………………………………….. 24      2-4-1: چربی…………………………………………………………………………………………. 24      2-4-2: مواد جامد غیر از چربی…………………………………………………………………… 25      2-4-3: قند…………………………………………………………………………………………….. 27      2-4-4: مواد امولسیون كننده……………………………………………………………………….. 29      2-4-5: مواد پایداركننده…………………………………………………………………………….. 29      2-4-6: مواد طعم دهنده…………………………………………………………………………….. 30      2-4-7: مواد رنگ دهنده……………………………………………………………………………. 30 2-5: فرآیند تولید بستنی………………………………………………………………………………….. 30      2-5-1: مرحله دریافت……………………………………………………………………………… 30      2-5-2: تولید مخلوط بستنی……………………………………………………………………….. 31      2-5-3: توزین كردن…………………………………………………………………………………. 32      2-5-4: مخلوط كردن……………………………………………………………………………….. 33      2-5-5: یكنواخت كردن گویچه های چربی…………………………………………………….. 34      2-5-6: پاستوریزاسیون………………………………………………………………………………. 34      2-5-7: رسیدن مخلوط……………………………………………………………………………… 34      2-5-8: افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده………………………………………………… 35      2-5-9: انجماد به روش مداوم…………………………………………………………………….. 35      2-5-10: قالب گیری و بسته بندی……………………………………………………………….. 36           2-5-10-1: بسته بندیهای بزرگ بستنی…………………………………………………… 36           2-5-10-2: بسته بندیهای مورد مصرف خانگی…………………………………………. 37           2-5-10-3: تولید بستنی چوبی……………………………………………………………… 37     2-5-11: سخت كردن بستنی……………………………………………………………………….. 38 2-6: باكتریولوژی بستنی………………………………………………………………………………….. 39 2-7: اپیدمیولوژی آلودگیهای میكروبی…………………………………………………………………. 40      2-7-1: آلودگیهای اولیه بستنی…………………………………………………………………….. 41      2-7-2: آلودگیهای ثانویه بستنی…………………………………………………………………… 45 2-8: پیشگیری و كنترل……………………………………………………………………………………. 48 فصل سوم: خلاصه ای از خصوصیات عمومی و كلینیكی باكتریهای جدا شده در بستنی. 51 3-1: میكروبیولوژی پایه…………………………………………………………………………………… 52 3-2: میكروبیولوژی لبنیات……………………………………………………………………………….. 52 3-3: رشد میكروبی ……………………………………………………………………………………….. 54 3-4: میكروارگانیسم ها در شیر………………………………………………………………………….. 57 3-5: مشخصات میكروارگانیسم ها در شیر……………………………………………………………. 58 3-6: میكروارگانیسم های ایجاد كننده فساد در شیر…………………………………………………. 59 3-7: میكروارگانیسم های بیماریزا در شیر…………………………………………………………….. 60 3-8: باسیلهای گرم منفی بی هوازی اختیاری…………………………………………………………. 60      3-8-1: تعریف انتروباكتریاسه……………………………………………………………………… 61      3-8-2: اشریشیاكلی………………………………………………………………………………….. 63      3-8-3: گروه كلبسیلا، انتروباكتر، سراتیا…………………………………………………………. 67      3-8-4: گروه پروتئوس، مورگانلا، پروویدنسیا…………………………………………………. 69      3-8-5: سیتروباكتر……………………………………………………………………………………. 70      3-8-6: جنس شیگلا…………………………………………………………………………………. 70      3-8-7: جنس سالمونلا……………………………………………………………………………… 71           3-8-7-1: تشخیص سالمونلا از جنس های دیگر………………………………………. 72            3-8-7-2: آزمایشات تشخیصی……………………………………………………………. 74            3-8-7-3: پاتوژنزو یافته های بالینی………………………………………………………. 75            3-8-7-4: مواد غذایی كه بطور رایج در انتقال سالمونلا نقش دارند……………….. 77 3-9: باكتریهای گرم منفی غیر تخمیری و غیرشایع………………………………………………….. 78      3-9-1: گروه سودموناها…………………………………………………………………………….. 78      3-9-1-1: سودمونا آئروجینوزا……………………………………………………………………. 78      3-9-2: یرسینیا………………………………………………………………………………………… 79           3-9-2-1: یرسینیا انتروكولیتیكا ویرسینیاپسودوتوبركلوزیس…………………………… 80           3-9-2-2: پاتوژنز و یافته های بالینی………………………………………………………. 81            3-9-2-3: آزمایشات تشخیصی……………………………………………………………. 82            3-9-2-4: پیشگیری و كنترل……………………………………………………………….. 825 3-10: استافیلوكوك………………………………………………………………………………………… 82       3-10-1: استافیلوكوك اورئوس………………………………………………………………….. 82       3-10-2: مورفولوژی……………………………………………………………………………….. 83       3-10-3: ساختمان سلولی…………………………………………………………………………. 83       3-10-4: مقاومت…………………………………………………………………………………… 84       3-10-5: خواص بیوشیمیایی……………………………………………………………………… 85       3-10-6: مسمومین غذایی استافیلوكوكی………………………………………………………. 86       3-10-7: علائم مسمومیت غذایی استافیلوكوكی……………………………………………… 89        3-10-8: پیشگیری  وكنترل در مسمومیت غذایی…………………………………………… 90 3-11: باسیل های گرم منفی بدون اسپور……………………………………………………………… 91        3-11-1: لیستریامونوسیتوجنز……………………………………………………………………. 91     3-11-1-1: تاریخچه………………………………………………………………………………… 91          3-11-1-2: میكروبیولوژی…………………………………………………………………….. 91          3-11-1-3: لیستریوزیس………………………………………………………………………. 93          3-11-1-4: وقوع و رشد لیستریا در شیر و فرآورده های آن…………………………. 95          3-11-1-5: حداقل دوز عفونت زایی………………………………………………………. 99          3-11-1-6: روش های جستجوی لیستریامونوسیتوجنز درمواد غذایی……………….. 100          3-11-1-7: پاتوژنز و ایمنی………………………………………………………………….. 104 فصل چهارم: روشها و مواد مورد نیاز………………………………………………………………… 106 4-1: مدت مطالعه…………………………………………………………………………………………. 107 4-2: تعداد نمونه……………………………………………………………………………………………. 107 4-3: نحوه نمونه برداری …………………………………………………………………………………. 107 4-4: بررسی های انجام شده……………………………………………………………………………… 108 4-5: مواد و وسایل مورد استفاده ………………………………………………………………………. 108 4-6: روش آماده سازی……………………………………………………………………………………. 109 4-7: روش آزمایش نمونه های مواد غذایی…………………………………………………………… 109 4-8: رقیق كننده ها…………………………………………………………………………………………. 110      4-8-1: روش تهیه محلول رینگر………………………………………………………………….. 110      4-8-2: روش تهیه سرم فیزیولوژی………………………………………………………………. 111      4-8-3: روش تهیه محلول رقیق كننده آب پیتونه………………………………………………. 111 4-9: روش شمارش میكروبها …………………………………………………………………………… 111 4-10: شمارش و شناسایی كلی فرم ها……………………………………………………………….. 112 4-11: شناسایی اشریشیاكلی……………………………………………………………………………… 113 4-12: شناسایی سالمونلا…………………………………………………………………………………. 113 4-13: شناسایی استافیلوكوك اورئوس…………………………………………………………………. 114 4-13-1: طرز تهیه محیط كشت بردپاركر……………………………………………………………. 114 4-14: شناسایی یرسینیا……………………………………………………………………………………. 116 4-15: شناسایی لیستریا……………………………………………………………………………………. 117      4-15-1: محیط اختصاصی پالكام………………………………………………………………… 118 4-16: حدمجاز میكروبی در بستنی…………………………………………………………………….. 118 4-17: تستهای تشخیصی…………………………………………………………………………………. 119 فصل پنجم: نتیجه و بحث………………………………………………………………………………… 123 5-1: نتایج……………………………………………………………………………………………………. 124 5-2: بحث……………………………………………………………………………………………………. 138 5-3: پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….. 146 خلاصه لاتین…………………………………………………………………………………………………. 148 منابع……………………………………………………………………………………………………………. 149

  • دانلود پاورپوینت استعاره های سازمان

    انواع استعاره های سازمان,دانلود پاورپوینت استعاره های سازمان,سازمان به مث,سازمان به مثابه ماشین,سازمان به مثابه مغز,سازمان به مثابه موجود زنده,محدودیت سازمان به مثابه مغز,محدودیت های سازمان به مثابه ماشین,محدودیت های سازمان به مثابه موجود زنده,مقدمه ای براستعاره های سازمان,نقاط قوت…

  • قورباغه ات راقورت بده(مجله اندروید)

    قورباغه ات راقورت بده,قورباغه ات راقورت بده(مجله اندروید),کتاب اندرویدقورباغه ات راقورت بده دانلود فایل دانلود نرم افزار تخصصی اندروید قورباغه ات راقورت بده(مجله اندروید) قورباغه ات راقورت بده(مجله اندروید) این کتاب به صورت مجله ی اندروید میباشد فایده های کتاب…

  • سمینار تجزیه و تحلیل همبستگی و رگرسیون معیار های عملکردی و معیارهای آنالیز شبکه اجتماعی

    سمینار تجزیه و تحلیل همبستگی و رگرسیون معیار های عملکردی و معیارهای آنالیز شبکه اجتماعی دانلود فایل سمینار تجزیه و تحلیل همبستگی و رگرسیون معیار های عملکردی و معیارهای آنالیز شبکه اجتماعی چکیده در این مطالعه،ما یک مدل نظری مبتنی…

  • مقاله بررسی نقش پس اندازی بیمه در اقتصاد

    پروژه بررسی نقش پس اندازی بیمه در اقتصاد,تحقیق بررسی نقش پس اندازی بیمه در اقتصاد,دانلود تحقیق بررسی نقش پس اندازی بیمه در اقتصاد,مقاله بررسی نقش پس اندازی بیمه در اقتصاد دانلود فایل مقاله بررسی نقش پس اندازی بیمه در اقتصاد…

  • مقاله جرم شناسی

    مقاله جرم شناسی دانلود فایل جرم شناسی می دانیم كه طبق تعریف گاروفالو در اولین كتاب جرم شناسی جرائم را به دو دسته كلی تقسیم كرده است : اول: جرائم قدیمی و صنعتی :  كه در تمام ادوار و اعصار…

  • تحقیق شیعه واقعی كیست؟

    تحقیق شیعه واقعی كیست؟,شیعه واقعی كیست؟ دانلود فایل شیعه واقعی كیست؟ مقدمه: معنای لغوی شیعه یاران و پیروان است و شایع یعنی دنبال كرد و تبعیت نمود و در اصطلاح شیعه به كسانی می گویند كه از علی و فرزندانش…

  • پایان نامه مفهوم دیه (جبران خسارت)

    پایان نامه مفهوم دیه (جبران خسارت) دانلود فایل پایان نامه مفهوم دیه (جبران خسارت) مقدمه الف) بیان موضوع و انگیزه انتخاب آن حقوق علم زندگی اجتماعی انسانی است. در قرون اخیر افراد در تلاش بوده‌اند تا با ایجاد ضوابط و…

  • فصل دوم پژوهش رضایت زناشویی

    پیشینه پژوهش,فصل دو پایان نامه,فصل دوم پژوهش رضایت زناشویی,مبانی نظری دانلود فایل مبانی نظری و فصل دوم پژوهش رضایت زناشویی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری…

  • پروژه کارآفرینی تولید کمربند پژو 405

    پروژه کارآفرینی تولید کمربند پژو 405,پروژه کارافرینی تولید کمربند پژو 405,پژو 405,توجیه اقتصادی تولید کمربند پژو 405,تولید,دانلود پروژه تولید کمربند پژو 405,دانلود کارآفرینی تولید کمربند پژو 405,طرح توجیه فنی تولید کمربند پژو 405,طرح توجیهی تولید کمربند پژو 405,کارآفرینی تولید کمربند…

  • بررسی روند سطح اشتغال در بخشهای مختلف استان آذربایجان غربی

    بررسی روند سطح اشتغال در بخشهای مختلف استان آذربایجان غربی,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پایان نامه بررسی روند سطح اشتغال در بخشهای مختلف استان آذربایجان غربی,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد…

  • گزارش کاراموزی سازمان آب

    آب,دانلود گزارش کارآموزی سازمان آب,سازمان,کاراموزی سازمان آب,کارورزی سازمان آب,گزارش کاراموزی سازمان آب دانلود فایل گزارش کاراموزی سازمان آب در 25 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالب عنوان                                    صفحه چكیده                                                                                         1 مقاومت در برابر تغییرات                                                                3 دفاتر آبهای سطحی و زیرزمینی                                                                  …

  • پایان نامه اعتصاب و شناخت جایگاه آن در دو دیدگاه حقوقی و فقهی

    پایان نامه اعتصاب و شناخت جایگاه آن در دو دیدگاه حقوقی و فقهی دانلود فایل پایان نامه اعتصاب و شناخت جایگاه آن در دو دیدگاه حقوقی و فقهی مقدمه: واژه اعتصاب از کلماتی محسوب می شود که در ذهن هرشخص…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش باورهای خودکارآمدی

    مبانی نظری و پیشینه پژوهش باورهای خودکارآمدی دانلود فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش باورهای خودکارآمدی در 68 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) همراه با منبع…

  • گزارش کاراموزی آموزش فتوشاپ

    آموزش,دانلود گزارش کارآموزی آموزش فتوشاپ,فتوشاپ,کاراموزی آموزش فتوشاپ,کارورزی آموزش فتوشاپ,گزارش کاراموزی آموزش فتوشاپ دانلود فایل گزارش کاراموزی آموزش فتوشاپ در 105 صفحه ورد قابل ویرایش مقدمه در سالهای اخیر علوم کامپیوتری به شکل چشم گیری توسعه یافته و شاهد نرم افزارهای…

  • پاورپوینت بررسی موزه فرش تهران

    پاورپوینت بررسی موزه فرش تهران دانلود فایل پاورپوینت بررسی موزه فرش تهران دانلود پاورپوینت بررسی موزه فرش تهراناین پاورپوینت در 51 اسلاید می باشد. فهرست مطالب اسلایدها : بررسی موزه فرش تهران موزه فرش تهران تاریخچه اهداف موزه معرفی بنا…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش فرهنگ سازمانی (فصل 2)

    ادبیات تحقیق فرهنگ‌ سازمانی,پیشینه پژوهش فرهنگ‌ سازمانی,پیشینه تحقیق فرهنگ‌ سازمانی,فرهنگ سازمانی,مبانی نظری فرهنگ سازمانی,مبانی نظری و پیشینه پژوهش فرهنگ‌ سازمانی,مبانی نظری و پیشینه پژوهش فرهنگ سازمانی (فصل 2),مبانی نظری و پیشینه تحقیق فرهنگ‌ سازمانی دانلود فایل مبانی و پیشینه نظری…

  • تحقیق نیروگاهها و رآكتورهای هسته ای

    تحقیق نیروگاهها و رآكتورهای هسته ای,راکتور اتمی,نیروگاه های اتمی,نیروگاهها و رآكتورهای هسته ای دانلود فایل تحقیق نیروگاهها و رآكتورهای هسته ای مقدمه: برنامه استفاده از انرژی هسته‌ برای تولید برق در ایران در سال 1353 آغاز شد و پس از…

  • نقش مناطق آزاد تجاری در توسعه اقتصادی كشورهای در حال توسعه

    نقش مناطق آزاد تجاری در توسعه اقتصادی كشورهای در حال توسعه دانلود فایل نقش مناطق آزاد تجاری در توسعه اقتصادی كشورهای در حال توسعه مقدمه : معرفی موضوع: یكی از راه حل های مطمئن برای كشورهای جهان سوم و در…

  • گزارش کارآموزی در محل احداث پارک ناز

    احداث,پارک ناز,دانلود گزارش کارآموزی در محل احداث پارک ناز,کاراموزی در محل احداث پارک ناز,کارورزی در محل احداث پارک ناز,گزارش کارآموزی در محل احداث پارک ناز,گزارش کاراموزی در محل احداث پارک ناز دانلود فایل گزارش کارآموزی در محل احداث پارک ناز…

  • دانلود فایل اکسل داده های شاخص کل هم وزن بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 93 الی تیرماه 95

    دانلود داده های شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران,دانلود فایل اکسل داده های شاخص کل هم وزن بازار نقد بورس اوراق بهادار تهران از سال 93 الی تیرماه 95 دانلود فایل عنوان: دانلود فایل اکسل داده های شاخص…

  • مقالةآشنایی با آلفرد آدلر

    مقالةآشنایی با آلفرد آدلر دانلود فایل مقالةآشنایی با آلفرد آدلر فهرست: آلفرد آدلر زندگی نامة آدلر عقدة حقارت از دیدگاه آدلر ======================== آلفرد آدلر (1937ـ1870) از روانشناسان بنام اتریشی بود آدلر معمولاً به عنوان نخستین پیشگام گروه روانشناسی اجتماعی در…

  • مقاله ورزش کودکان

    مقاله ورزش کودکان دانلود فایل قسمتهایی از متن: ورزش کودکان ورزش برای کودکان، فوق العاده ضروری و لازم است. کودکان به طور طبیعی و فطری به ورزش، بازی و تحرّک علاقه نشان می دهند و این بازی و تحرک برای…

  • پایان نامه گرافیك - تصویرسازی بخشی از داستان سودابه و سیاوش شاهنامه فردوسی

    پایان نامه گرافیك - تصویرسازی بخشی از داستان سودابه و سیاوش شاهنامه فردوسی دانلود فایل پایان نامه گرافیك - تصویرسازی بخشی از داستان سودابه و سیاوش شاهنامه فردوسی «مقدمه» روح انسان آشوبگر است و ساختار شكن، و با بی‌پروایی هستیِ…

  • بررسی روشهای تعیین پایداری مكانیكی گریس و ارائه یك روش جدیدی جهت تعیین پایداری مكانیكی آن

    بررسی روشهای تعیین پایداری مكانیكی گریس و ارائه یك روش جدیدی جهت تعیین پایداری مكانیكی آن,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود بررسی روشهای تعیین پایداری مكانیكی گریس و ارائه یك روش جدیدی جهت تعیین پایداری مكانیكی آن,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود…

  • پاورپوینت کربوهیدرات

    پاورپوینت کربوهیدرات دانلود فایل ماهیچه

  • پروژه بررسی مقایسة هوش و هیجان كودكان عادی و كودكان كار و خیابان

    پایان نامه بررسی مقایسة هوش و هیجان كودكان عادی و كودكان كار و خیابان,پروژه بررسی مقایسة هوش و هیجان كودكان عادی و كودكان كار و خیابان,تحقیق بررسی مقایسة هوش و هیجان كودكان عادی و كودكان كار و خیابان,دانلود پایان نامه…

  • مقاله انواع پوششهای دیوار

    مقاله انواع پوششهای دیوار دانلود فایل مقاله انواع پوششهای دیوار چکیده هایی از متن: پتینه، پوشش دهه اخیر پتینه، رنگ آمیزی جالبی است شامل چند رنگ گره خورده در هم. البته پتینه‌ها انواع مختلفی دارند، یعنی طرح‌های دور از هم…

  • ترجمه كتاب Political Education and Stability فصول 1و4

    ترجمه كتاب Political Education and Stability فصول 1و4 دانلود فایل ترجمه كتاب Political Education and Stability فصول 1و4 قسمتی از متن: معرفی:‌ در زیر اثری از هربت‌هایمن در (سال) 1959، چاپ شده است. سیاست اجتماعی به سرعت گسترش یافته است.…

  • کارآموزی دفتر فنى امین ابهر

    کارآموزی دفتر فنى امین ابهر دانلود فایل کارآموزی دفتر فنى امین ابهر عنوان پروژه :......................... زمان شروع و پایان دوره................ گزارش فعالیت‌های انجام شده............. تاریخچه دفتر مهندسی................... نتیجه گیری و ارزشیابی............... تاریخچه دفتر مهندسی تاریخچه تاسیس دفتر مهندس امین سازه…

  • پروژه برای درس قابلیت اطمینان و سیستم توزیع

    پروژه برای درس قابلیت اطمینان و سیستم توزیع دانلود فایل پروژه مناسب و استثنایی برای درس قابلیت اطمینان و سیستم توزیعمقاله:به طور کامل شبیه سازی شده و دارای فایل ترجمه به همراه شبیه سازی و پاورپوینت اماده ارائه می باشدارزیابی…

  • تحقیق Monitoring

    تحقیق Monitoring دانلود فایل تحقیق Monitoring فهرست مطالب عنوان صفحه 1- اطلاعات نظارت شده 3 2-مدل عمومی برای نظارت 3-جمع آوری داده 4 4 1-3 چالش های مانیتورینگ 4 1-1-3 مقیاس پذیری 5 2-1-3 ناهمگونی 5 2-3 روش های Passive…

  • بررسی چگونگی انجام ممیزی انرژی در کارخانه گچ جبل

    بررسی چگونگی انجام ممیزی انرژی در کارخانه گچ جبل,جبل,کارخانه گچ,ممیزی انرژی دانلود فایل در این تحقیق سعی شده تا با بررسی ممیزی انرژی در صنایع گچ به‌خصوص در کارخانه گچ جبل مورد بررسی قرار گرفته است. باتوجه به نیاز کنونی…

  • پایان نامه دوره سید رضی و همه چیز درباره وی

    پایان نامه دوره سید رضی و همه چیز درباره وی دانلود فایل

  • دانش در مورد سیستم¬های هوش مصنوعی : جستجوی یک استراتژی برای کاربرد آن

    دانش در مورد سیستم¬های هوش مصنوعی : جستجوی یک استراتژی برای کاربرد آن دانلود فایل مطالعات بر اساس منطق خودمعرفتی به عنوان یک جهت پیشرفته برای توسعه هوش مصنوعی (AI) اشاره شده است. هوش مصنوعی به عنوان یک سیستم است…

  • تحقیق اصول مقاوم سازی ساختمانها

    تحقیق اصول مقاوم سازی ساختمانها دانلود فایل تحقیق اصول مقاوم سازی ساختمانها بخشهایی از متن: - مقدمه بارهای غیر مترقبه یا غیرمعمول شامل بارهایی می‌باشند كه در روش‌های متداول، سازه معمولاً برای آنها طراحی نمی‌گردد. دو گروه عمدة این بارها…