پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

آلودگی,باك,پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,پروژه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,تحقیق بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,دانلود پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران,مقاله بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران

دانلود فایل

پایان نامه بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف  در سطح شهر تهران در 155 صفحه ورد قابل ویرایش   خلاصه:       در كشورهای در حال توسعه, آلودگی مواد غذائی و بیماربهای ناشی از آن همواره به عنوان یكی از مهمترین مشكلات در سیستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.      اگرچه در كشور ما ارتقاء سطح بهداشت عمومی در نتیجه بهبود نظام عرضه خدمات بهداشتی باعث كاهش میزان مرگ و میر در سالهای اخیر شده است, با این وجود پی آمدهای نامطلوب تغذیه ای و بهداشتی ناشی از آلودگی مواد غذائی با عواقب زیانبار اقتصادی همراه می باشد.      علت مهم ایجاد مسمومیت و بیماریهای روده ای, مواد غذائی می باشد, یكی از این مواد غذائی كه از نظر آلودگی اهمیت به سزائی دارد, شیر و فراورده های آن نظیر بستنی است. بستنی بخصوص در فصول گرم دارای مصرف كننده بسیاری می باشد و در مورد این ماده غذائی باید از نظر بهداشتی نظارت كامل صورت گیرد. به منظور بررسی آلودگی باكتریائی در بستنی های سنتی ومیوه ای( غیر پاستوریزه) و بستنی های پاستوریزه, تعداد 100 نمونه بستنی غیرپاستوریزه و 30 نمونه بستنی پاستوریزه از قسمتهای مختلف شهر تهران بصورت  Random Systematic  Samplingجمع آوری شد كه پس از انجام آزمایشات در آزمایشگاه كنترل كیفی مواد غذائی, آرایشی و بهداشتی واقع در مركز تحقیقات علوم پزشكی ایران, 87 درصد از نمونه های غیر پاستوریزه فیرقابل مصرف و باكتریهای موخود در آنها به ترتیب فراوانی عبارت بودند از: استافیلوكوك اورئوس(74%), گونه های كلبسیلا(40%), گونه های انتروباكتر(37%), اشریشیا كلی(24%),سودوموناس آئروجینوزا(19%),گونه های پروتئوس(13%), گونه های اسینتوباكتر(11%), هافنیا(6%), گونه های آلكالی ژنز(4%), گونه های سراتیا(3%),گونه های سیتروباكتر و ادواردسیلا(2%) و گونه های پروویدنسیا(1%).       و در بستنی های پاستوریزه, 30 درصد از نمونه ها غیر قابل مصرف بودند و باكتریهای موجود در آنها به ترتیب فراوانی عبارت بودند از: اشریشیا كلی(4/13%), استافیلوكوك اورئوس(7/6%), كلبسیلا نومونیه(7/6%), سودوموناس آئروجینوزا, پروتئوس ولگاریس, انتروباكتر كلواكه و اسینتوباكتر بامانی(3%).            برای بررسی لیستریا و یرسینیا از محیط های اختصاصی Palcam , CiN و غنی سازی در سرما(Cold enrichment ( استفاده شد ولی علی رغم تلاشهای بسیار موفق به جداسازی نشدیم.    مقدمه: صنایع غذایی همگام با صنایع و تكنولوژی جدید هر روز به صورت چشمیگری گسترش می یابد. ولی با وجود این پیشرفت سریع در صنایع غذایی و كنترل بهداشتی آن شاهد موارد متعددی مسمومیت ناشی از مواد غذایی هستیم. مسمومیت های غذایی و عوارض آن یكی از مشكلات اساسی تمام جوامع می باشد. این موضوع حتی در كشورهای پیشرفته دنیا نیز به میزان زیادی دیده می شود. از این رو افزایش بیماریهای ناشی از  مواد غذایی بسیار نگران كننده تلقی می شود و علیرغم تلاش و پیگیری های دست اندركاران هنوز میزان اندكی از بیماریهای حاصله از آلودگی غذاشناسایی شده اند. عوامل مهم درآلودگی مواد غذایی نوع غذا و اجزای متشكله آن می باشد. بدین صورت كه هر چه ارزش غذایی مواد خوراكی بیشتر باشد و یا نگهداری آن شرایط ویژه ای را طلب كند و نیز در ‏فرآیند تولید آن عواملی همانند میكروارگانیسم افزوده شوند عوامل متعدد غیرمدرنیزه و احتمالا آلوده دخیل باشند آلودگی ماده غذایی و خطر ابتلا به مسمومیت ناشی از آن  افزایش می یابد. یكی از پرمصف ترین مواد غذایی شیر و فرآورده های وابسته به آن است. زیرا شیر و فرآورده های لبنی در تمامی كشورهای دنیا بخشی از غذای روزانه مردم را تشكیل می دهد و به سبب مواد غنی غذایی و سهولت آلودگی شیر، از لحاظ مسمومیت غذایی نیز ماده مهمی محسوب می شود. در این میان آلودگی بستنی كه از فرآورده های شیر محسوب میشود از سه جنبه در خور توجه است، نخست آنكه مصرف بستنی كه در حقیقت یك نوع شیرینی خنك می باشد، عموما در فصل تابستان صورت می گیرد كه خطر ابتلاء آلودگی مواد غذایی در این فصل بیشتر است. ثانیا: مصرف بستنی در بین همه مردم خصوصا كودكان شایع تر است و چون از غذاهای بسیار مطبوع و لذیذ به شمار می آید، مصرف آن به صور گوناگون نیز هر روز فزونی می یابد. ثالثا: در تهیه بستنی از مواد مختلفی استفاده می شود كه هر كدام از آنها می توانند منشا آلودگی شده و سبب بیماری گردند. همچنین میكروارگانیسم ها می توانند بصورت ثانویه از طریق تهیه كنندگان و فروشندگان بستنی وارد آن گردند. بنابراین توجه به مسمومیت ناشی از آلودگی بستنی بخصوص در كشور ما كه در تولید آن روش های سنتی بیشتر معمول است، باید مورد توجه قرار گرفته و تحقیقات كافی در مورد انواع بیماریهای ناشی از آلودگی بستنی و نیز راههای آلوده شدن آن صورت گیرد. با توجه به اهمیت این موضوع و پیشنهاد جناب آقای دكتر امیر مظفری و سركار خانم فروهش تهرانی بر آن شدم تا كار پایان نامه خود را روی این موضوع اّغاز كنم. شایان ذكر است كه به علت كمبود امكانات و نیز محدود بودن نمونه های برداشت شده و تحت پوشش قرار نگرفتن تمامی مناطق تهران جهت نمونه گیری بررسی و تحقیق حاضر خالی از اشكال نیست. -2: بحث از مهمترین و اساسی ترین مسائل و مشكلاتی كه در كشورهای در حال توسعه وجود دارد آلوده بودن مواد غذایی مصرفی با میكروبهای مختلف می باشد. هر چند كه این مسئله اهمیت اقتصادی و بهداشتی زیادی دارد. اما متاسفانه هنوز ارزیابی و كنترل دقیق از لحاظ كیفیت و كمیت مواد غذایی مشاهده نمی گردد. دركشورهای توسعه یافته نظارت و كنترل دقیق بر روی مواد غذایی صورت می گیرد در حالیكه در كشورهای در حال توسعه مانند ایران هر ساله شاهد بیماری های عفونی و گوارشی ناشی از مواد غذایی آلوده هستیم و این امر یكی از مهمترین عوامل مرگ و میر بخصوص در كودكان بوده و همچنان بعنوان معضلی در سیستم بهداشتی و درمانی ایران محسوب می گردد. كنترل این گونه بیماریهای عفونی و در نتیجه كاهش میزان مرگ و میر تنها در نتیجه آگاهی از عوامل آلوده كننده مواد غذایی می باشد. باتوجه به این مسئله كه شیر و فرآورده های آن محیط مناسبی برای رشد بقاء و تكثیر باكتریها می باشد و با در نظر گرفتن گزارشاتی كه از سراسر دنیا مبنی بر ایجاد بیماریها به واسطه مصرف بستنی توجه به این مسئله ضروری به نظر می رسد. از آنجا كه بستنی یك ماده غذایی مفرح و انرژی بخش می باشد و توسط تمام اقشار جامعه اعم از پیر و جوان و افراد مختلف از نظر توان مالی مورد استفاده قرار می گیرد و در ضمن بیشترین مصرف كننده آن كودكان هستند، تهیه و توزیع بستنی از اهمیت زیادی برخوردار است. مروری بر پژوهشهای قبلی در ایران –    در سال 45-1344 طی مطالعه انجام گرفته توسط دانشكده دامپزشكی دانشگاه تهران از 126 نمونه مورد بررسی بستنی های غیرپاستوریزه در تهران 82/44 درصد موارد غیرقابل مصرف گزارش گردیده اند. هر چند در این بررسی نوع باكتری بدست آمده ذكر نشده است. (1) –    در سال 56-1355 طی مطالعه ای كه در دانشكده بهداشت دانشگاه تهران بر روی بستنی های غیرپاستوریزه انجام گرفته بود از مجموع 400 نمونه بستنی غیرپاستوریزه مورد آزمایش 392 مورد دارای آلودگی و غیرقابل مصرف (98درصد) و فقط 8 مورد آن (2 درصد) قابل مصرف گزارش گردیده است. این بررسی فقط بر روی اشریشیاكلی و استافیلوكوك اورئوس انجام شده است كه نزدیك به 50 درصد نمونه های آزمایش شده دارای آلودگی به اشریشیاكلی و حدود 6/32درصد منونه ها دارای آلودگی به استاف اورئوس بوده اند.(4) –    در طول سالهای 67- 1361 مطالعه ای در مورد میزان وقوع مسمومیتهای غذایی در شهر تهران و نیز در طی سالهای 73-1371 برروی 390 نمونه بستنی كه از مناطق مختلف تهران تهیه شده بود نشان داده است كه 9/71 درصد نمونه ها دارای آلودگی به اشریشیاكلی، 20 درصد نمونه ها دارای آلودگی بیش از حد مجاز به استافیلوكوك اورئوس، 76/10 درصدآلودگی به باسیلوس سرئوس و یك مورد هم به شیگلا داشته است.(7) –    در تحقیقی كه در سال 64-1363 توسط حیدری نیا با عنوان بررسی آلودگی بستنی های مصرفی شهر اهواز از نظر شمارش كلی استافیلوكوك اورئوس و اشریشیاكلی انجام گرفته حدود 90 درصد نمونه از نظر استانداردهای آزمایشگاه كنترل مواد غذایی غیرقابل مصرف بوده اند.(3) –    در سال 75-1374 مطالعه كه برای بررسی میزان آلودگی بستنی های مختلف كارخانه ای و دست ساز به باكتریها توسط خانم دكتر جمیله نوروزی انجام گرفته است نشان داده شده است كه نمونه های بدست آمده از كارخانه ها فاقد آلودگی یا دارای آلودگی بسیار كم بوده است ولی نمونه های بدست آمده از سطح مغازه ها 100 درصد دارای آلودگی بوده است. در این بررسی نیز نوع باكتری ذكر نشده است.(14) مروری بر پژوهش های قبلی در جهان –    در مطالعه ای كه د رسال 1981 در آنكارا (تركیه) بر روی 52 درصد نمونه بستنی در سطح شهر عرضه صورت گرفته است. 25 درصدآن ها دارای آلودگی به استاف اورئوس بوده است.(30) –    در طی بررسی كه در پاكستان انجام گرفته بود و نتایج آن توسط Mosudt در سال 1989 در مجله Jpmp آمریكا چاپ گردیده است نشان می دهد از 50 نمونه بستنی كه برای آزمایش میكروبی فرستاده شده بود، 46 درصد موارد دارای آلودگی به اشریشیاكلی، 34 درصد مواد سایر انتروباكتریاسه ها، 26 درصد موارد استاف اورئوس، 16 درصد گونه های پروتئوس، 12 درصد موارد انتروكوكوس فكالیس، 10 درصد موارد گونه های سیتروباكتر و 4  درصد موارد باسیلوس سرئوس بودند و بدین لحاظ نتیجه گرفته شد  كه بستنی های سنتی برای مصرف ایمنی نمی باشند.(67) فهرست مطالب عنوان                                                                                                صفحه خلاصه فارسی……………………………………………………………………………………………….. 1 مقدمه:………………………………………………………………………………………………………….. 3 فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر……………………………… 5 فصل دوم: كلیاتی در خصوص بستنی…………………………………………………………………. 18 2-1: تاریخچه بستنی………………………………………………………………………………………. 19 2-2: تعریف بستنی………………………………………………………………………………………… 20 2-3: ارزش غذایی بستنی…………………………………………………………………………………. 22 2-4: مواد تشكیل دهنده بستنی………………………………………………………………………….. 24      2-4-1: چربی…………………………………………………………………………………………. 24      2-4-2: مواد جامد غیر از چربی…………………………………………………………………… 25      2-4-3: قند…………………………………………………………………………………………….. 27      2-4-4: مواد امولسیون كننده……………………………………………………………………….. 29      2-4-5: مواد پایداركننده…………………………………………………………………………….. 29      2-4-6: مواد طعم دهنده…………………………………………………………………………….. 30      2-4-7: مواد رنگ دهنده……………………………………………………………………………. 30 2-5: فرآیند تولید بستنی………………………………………………………………………………….. 30      2-5-1: مرحله دریافت……………………………………………………………………………… 30      2-5-2: تولید مخلوط بستنی……………………………………………………………………….. 31      2-5-3: توزین كردن…………………………………………………………………………………. 32      2-5-4: مخلوط كردن……………………………………………………………………………….. 33      2-5-5: یكنواخت كردن گویچه های چربی…………………………………………………….. 34      2-5-6: پاستوریزاسیون………………………………………………………………………………. 34      2-5-7: رسیدن مخلوط……………………………………………………………………………… 34      2-5-8: افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده………………………………………………… 35      2-5-9: انجماد به روش مداوم…………………………………………………………………….. 35      2-5-10: قالب گیری و بسته بندی……………………………………………………………….. 36           2-5-10-1: بسته بندیهای بزرگ بستنی…………………………………………………… 36           2-5-10-2: بسته بندیهای مورد مصرف خانگی…………………………………………. 37           2-5-10-3: تولید بستنی چوبی……………………………………………………………… 37     2-5-11: سخت كردن بستنی……………………………………………………………………….. 38 2-6: باكتریولوژی بستنی………………………………………………………………………………….. 39 2-7: اپیدمیولوژی آلودگیهای میكروبی…………………………………………………………………. 40      2-7-1: آلودگیهای اولیه بستنی…………………………………………………………………….. 41      2-7-2: آلودگیهای ثانویه بستنی…………………………………………………………………… 45 2-8: پیشگیری و كنترل……………………………………………………………………………………. 48 فصل سوم: خلاصه ای از خصوصیات عمومی و كلینیكی باكتریهای جدا شده در بستنی. 51 3-1: میكروبیولوژی پایه…………………………………………………………………………………… 52 3-2: میكروبیولوژی لبنیات……………………………………………………………………………….. 52 3-3: رشد میكروبی ……………………………………………………………………………………….. 54 3-4: میكروارگانیسم ها در شیر………………………………………………………………………….. 57 3-5: مشخصات میكروارگانیسم ها در شیر……………………………………………………………. 58 3-6: میكروارگانیسم های ایجاد كننده فساد در شیر…………………………………………………. 59 3-7: میكروارگانیسم های بیماریزا در شیر…………………………………………………………….. 60 3-8: باسیلهای گرم منفی بی هوازی اختیاری…………………………………………………………. 60      3-8-1: تعریف انتروباكتریاسه……………………………………………………………………… 61      3-8-2: اشریشیاكلی………………………………………………………………………………….. 63      3-8-3: گروه كلبسیلا، انتروباكتر، سراتیا…………………………………………………………. 67      3-8-4: گروه پروتئوس، مورگانلا، پروویدنسیا…………………………………………………. 69      3-8-5: سیتروباكتر……………………………………………………………………………………. 70      3-8-6: جنس شیگلا…………………………………………………………………………………. 70      3-8-7: جنس سالمونلا……………………………………………………………………………… 71           3-8-7-1: تشخیص سالمونلا از جنس های دیگر………………………………………. 72            3-8-7-2: آزمایشات تشخیصی……………………………………………………………. 74            3-8-7-3: پاتوژنزو یافته های بالینی………………………………………………………. 75            3-8-7-4: مواد غذایی كه بطور رایج در انتقال سالمونلا نقش دارند……………….. 77 3-9: باكتریهای گرم منفی غیر تخمیری و غیرشایع………………………………………………….. 78      3-9-1: گروه سودموناها…………………………………………………………………………….. 78      3-9-1-1: سودمونا آئروجینوزا……………………………………………………………………. 78      3-9-2: یرسینیا………………………………………………………………………………………… 79           3-9-2-1: یرسینیا انتروكولیتیكا ویرسینیاپسودوتوبركلوزیس…………………………… 80           3-9-2-2: پاتوژنز و یافته های بالینی………………………………………………………. 81            3-9-2-3: آزمایشات تشخیصی……………………………………………………………. 82            3-9-2-4: پیشگیری و كنترل……………………………………………………………….. 825 3-10: استافیلوكوك………………………………………………………………………………………… 82       3-10-1: استافیلوكوك اورئوس………………………………………………………………….. 82       3-10-2: مورفولوژی……………………………………………………………………………….. 83       3-10-3: ساختمان سلولی…………………………………………………………………………. 83       3-10-4: مقاومت…………………………………………………………………………………… 84       3-10-5: خواص بیوشیمیایی……………………………………………………………………… 85       3-10-6: مسمومین غذایی استافیلوكوكی………………………………………………………. 86       3-10-7: علائم مسمومیت غذایی استافیلوكوكی……………………………………………… 89        3-10-8: پیشگیری  وكنترل در مسمومیت غذایی…………………………………………… 90 3-11: باسیل های گرم منفی بدون اسپور……………………………………………………………… 91        3-11-1: لیستریامونوسیتوجنز……………………………………………………………………. 91     3-11-1-1: تاریخچه………………………………………………………………………………… 91          3-11-1-2: میكروبیولوژی…………………………………………………………………….. 91          3-11-1-3: لیستریوزیس………………………………………………………………………. 93          3-11-1-4: وقوع و رشد لیستریا در شیر و فرآورده های آن…………………………. 95          3-11-1-5: حداقل دوز عفونت زایی………………………………………………………. 99          3-11-1-6: روش های جستجوی لیستریامونوسیتوجنز درمواد غذایی……………….. 100          3-11-1-7: پاتوژنز و ایمنی………………………………………………………………….. 104 فصل چهارم: روشها و مواد مورد نیاز………………………………………………………………… 106 4-1: مدت مطالعه…………………………………………………………………………………………. 107 4-2: تعداد نمونه……………………………………………………………………………………………. 107 4-3: نحوه نمونه برداری …………………………………………………………………………………. 107 4-4: بررسی های انجام شده……………………………………………………………………………… 108 4-5: مواد و وسایل مورد استفاده ………………………………………………………………………. 108 4-6: روش آماده سازی……………………………………………………………………………………. 109 4-7: روش آزمایش نمونه های مواد غذایی…………………………………………………………… 109 4-8: رقیق كننده ها…………………………………………………………………………………………. 110      4-8-1: روش تهیه محلول رینگر………………………………………………………………….. 110      4-8-2: روش تهیه سرم فیزیولوژی………………………………………………………………. 111      4-8-3: روش تهیه محلول رقیق كننده آب پیتونه………………………………………………. 111 4-9: روش شمارش میكروبها …………………………………………………………………………… 111 4-10: شمارش و شناسایی كلی فرم ها……………………………………………………………….. 112 4-11: شناسایی اشریشیاكلی……………………………………………………………………………… 113 4-12: شناسایی سالمونلا…………………………………………………………………………………. 113 4-13: شناسایی استافیلوكوك اورئوس…………………………………………………………………. 114 4-13-1: طرز تهیه محیط كشت بردپاركر……………………………………………………………. 114 4-14: شناسایی یرسینیا……………………………………………………………………………………. 116 4-15: شناسایی لیستریا……………………………………………………………………………………. 117      4-15-1: محیط اختصاصی پالكام………………………………………………………………… 118 4-16: حدمجاز میكروبی در بستنی…………………………………………………………………….. 118 4-17: تستهای تشخیصی…………………………………………………………………………………. 119 فصل پنجم: نتیجه و بحث………………………………………………………………………………… 123 5-1: نتایج……………………………………………………………………………………………………. 124 5-2: بحث……………………………………………………………………………………………………. 138 5-3: پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….. 146 خلاصه لاتین…………………………………………………………………………………………………. 148 منابع……………………………………………………………………………………………………………. 149

  • پایان نامه بررسی رابطه کیفیت زندگی کاری و بهره وری نیروی انسانی

    پایان نامه بررسی رابطه کیفیت زندگی کاری و بهره وری نیروی انسانی,پایان نامه مدیریت,کیفیت زندگی کاری و بهره وری نیروی انسانی دانلود فایل بررسی رابطه کیفیت زندگی کاری و بهره وری نیروی انسانی در 55 صفحه ورد قایل ویرایش آماده…

  • گزارش کارآموزی صنایع کاشی خزر

    دانلود گزارش کارآموزی,کارآموزی صنایع کاشی خزر,کارورزی صنایع کاشی خزر,گزارش کارآموزی صنایع کاشی خزر دانلود فایل گزارش کارآموزی صنایع کاشی خزر در 45 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc فهرست مطالب عنوان                                                                                                                 صفحه مقدمه                                                                                                                 1 آزمایشگاه كارخانه                                                                                      3…

  • مقاله نقش رسانه در تصمیم ‏گیری سیاست خارجی

    مقاله نقش رسانه در تصمیم ‏گیری سیاست خارجی دانلود فایل مقاله نقش رسانه در تصمیم ‏گیری سیاست خارجی: یك چارچوب نظری فهرست مطالب : چکیده مقدمه تصمیم ‏گیری سیاست خارجی رسانه به مثابة محیط رسانه به مثابة ایجاد‏كنندة محیط سیاست…

  • پاورپوینت سلامت اداری و راهکارهای تحقق آن

    پاورپوینت سلامت اداری و راهکارهای تحقق آن,دانلود پاورپوینت سلامت اداری و راهکارهای تحقق آن,راههای افزایش سلامت اداری,سلامت اداری,سیاستهای کلی نظام اداری,عوامل موثر بر تحقق سلامت اداری,گزارش سازمان شفافیت بین الملل,ویژگی های نظام اداری سالم دانلود فایل عنوان: پاورپوینت سلامت اداری…

  • پروژه کارآفرینی احداث کارخانه یخ(به ظرفیت 5400 تن)

    اح,پروژه کارآفرینی احداث کارخانه یخ(به ظرفیت 5400 تن),پروژه کارافرینی احداث کارخانه یخ(به ظرفیت 5400 تن),توجیه اقتصادی احداث کارخانه یخ(به ظرفیت 5400 تن),دانلود پروژه احداث کارخانه یخ(به ظرفیت 5400 تن),دانلود کارآفرینی احداث کارخانه یخ(به ظرفیت 5400 تن),طرح توجیه فنی احداث کارخانه…

  • مقاله سمپاش ها

    بررسی سمپاش ها,پروژه سمپاش ها,تحقیق سمپاش ها,دانلود سمپاش ها,درباره سمپاش ها,سمپاش ها,مقاله سمپاش ها دانلود فایل مقاله سمپاش ها سمپاش‌های محصول زمینی این سمپاش‌ها برای به كار بردن مواد شیمیایی رقیق شده با آب برای كنترل آفات، علفهای هرز و…

  • رقابت در جوامع تک کشتی و چندکشتی

    دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پاورپوینت رقابت در جوامع تک کشتی و چندکشتی,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,رقابت در جوامع تک کشتی و چندکشتی,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل دانلود پاورپوینت رقابت در…

  • گزارش کارآموزی کنترل کیفی آب شرب شهرستان گنبد کاووس

    آب شرب,دانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفی آب شرب شهرستان گنبد کاووس,شهرستان,کاراموزی کنترل کیفی آب شرب شهرستان گنبد کاووس,کارورزی کنترل کیفی آب شرب شهرستان گنبد کاووس,کنترل کیفی,گزارش کارآموزی کنترل کیفی آب شرب شهرستان گنبد کاووس,گزارش کاراموزی کنترل کیفی آب شرب شهرستان…

  • گزارش کاراموزی فرماندهی عقیدتی و سیاسی ایجرود

    ایجرود,دانلود گزارش کارآموزی فرماندهی عقیدتی و سیاسی ایجرود,سیاسی,عقیدتی,فرماندهی,کاراموزی فرماندهی عقیدتی و سیاسی ایجرود,کارورزی فرماندهی عقیدتی و سیاسی ایجرود,گزارش کاراموزی فرماندهی عقیدتی و سیاسی ایجرود دانلود فایل گزارش کاراموزی فرماندهی عقیدتی و سیاسی ایجرود در 24 صفحه ورد قابل ویرایش آشنایی…

  • طرح توجیه فنی و اقتصادی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر

    250 تن,احداث,پروژه کارافرینی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر,توجیه اقتصادی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر,دانلود پروژه احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر,دانلود کارآفرینی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر,طرح توجیه فنی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر,طرح توجیه فنی…

  • جزوه آموزشی نرم افزار اتوماسیون اداری همکاران سیستم راهنمای کاربری نسخه 2.7

    جزوه آموزشی اتوماسیون اداری,جزوه آموزشی نرم افزار اتوماسیون اداری همکاران سیستم راهنمای کاربری نسخه 2.7,دانلود جزوه آموزشی اتوماسیون اداری,دانلود دستورالعمل نرم افزار اتوماسیون اداری,دانلودراهنمای کاربری اتوماسیون اداری,دانلودنرم افزار اتوماسیون اداری همکاران سیستم,دانلودهمکاران سیستم,دستورالعمل نرم افزار اتوماسیون اداری,راهنمای کاربری اتوماسیون اداری,نرم…

  • سمینار مواد تاثیرعملیات حرارتی بین بحرانی بر روی خواص مکانیکی فولاد کرم وانادیم دا در سختی یکسان با کوئنچ تمپ

    سمینار مواد تاثیرعملیات حرارتی بین بحرانی بر روی خواص مکانیکی فولاد کرم وانادیم دا در سختی یکسان با کوئنچ تمپ دانلود فایل سمینار مواد تاثیرعملیات حرارتی بین بحرانی بر روی خواص مکانیکی فولاد کرم وانادیم دا در سختی یکسان با…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش جرأت ورزی

    مبانی نظری و پیشینه پژوهش جرأت ورزی دانلود فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش جرأت ورزی در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc توضیحات: فصل دوم پایان نامه (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) همراه با منبع نویسی درون…

  • پروژه کارآفرینی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی

    آموزشگاه,پروژه کارآفرینی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی,پروژه کارافرینی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی,تأسیس,توجیه اقتصادی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی,دانلود پروژه طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی,دانلود کارآفرینی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی,رانندگی,طرح,طرح توجیه فنی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی,طرح توجیهی طرح تأسیس آموزشگاه رانندگی,کارآفرینی طرح تأسیس آموزشگاه…

  • پروژه کارآفرینی بازیافت مواد پلاستیکی , تولید نایلون و چاپ روی آن

    پروژه کارآفرینی بازیافت مواد پلاستیکی,پروژه کارافرینی بازیافت مواد پلاستیکی تولید نایلون و چاپ روی آن,تولید نایلون و چاپ روی آن,دانلود پروژه بازیافت مواد پلاستیکی تولید نایلون و چاپ روی آن,دانلود کارآفرینی بازیافت مواد پلاستیکی تولید نایلون و چاپ روی آن,طرح…

  • مقاله قاعده نفی سبیل

    مقاله قاعده نفی سبیل دانلود فایل قاعده نفی سبیل قسمتهایی از متن:   از قواعد فقهی كه اصحاب به آن عمل كردند و آن را در ابواب مختلف فقه بر مواردزیادی از جمله عبادات و معاملات و احكام تطبیق داده…

  • تحلیل فناوری اطلاعات (IT

    تحلیل فناوری اطلاعات (IT دانلود فایل [2]

  • پاورپوینت حسابداری ارزش منصفانه

    پاورپوینت حسابداری ارزش منصفانه,حسابداری ارزش منصفانه چیست؟,دانلود پاورپوینت حسابداری ارزش منصفانه,دیدگاه موافقان حسابداری ارزش منصفانه,دیدگاه‌های مخالف با حسابداری ارزش منصفانه,موارد استفاده کنونی از ارزش منصفانه در گزارشگری مالی,هدف ارزش منصفانه دانلود فایل عنوان: پاورپوینت حسابداری ارزش منصفانه دسته: حسابداری (ویژه…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش قابلیت­های سازمانی

    مبانی نظری و پیشینه پژوهش قابلیت­های سازمانی دانلود فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش قابلیت­های سازمانی در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) همراه با منبع…

  • پژوهش بررسی اثر مرور و تكرار روی حافظه بصری و انتقال آن به حافظه بلند مدت

    آزمون حافظه بصری كیم كاراد,اثر مرور و تكرار روی حافظه بصری و انتقال آن به حافظه بلند مدت,پژوهش بررسی اثر مرور و تكرار روی حافظه بصری و انتقال آن به حافظه بلند مدت دانلود فایل پژوهش بررسی اثر مرور و…

  • دانلود پاورپوینت چرخه حیات تکنولوژی

    اثر تلفیقی فشار تکنولوژی و کشش بازار,پیشرفت تکنولوژیکی,تکنولوژی های چند نسلی,چرخه حیات تکنولوژی و رشد بازار,چرخه حیات محصول,دانلود پاورپوینت چرخه حیات تکنولوژی,رابطه میان علم و تکنولوژی,رشد بازار در مراحل مختلف چرخه حیات تکنولوژی,رقابت,رقابت در مراحل مختلف چرخه حیات تکنولوژی,کشش بازار…

  • پایان نامه شرح دستگاه آنالایزر

    آنالایزر,پایان نامه شرح دستگاه آنالایزر,پروژه شرح دستگاه آنالایزر,تحقیق شرح دستگاه آنالایزر,دانلود پایان نامه شرح دستگاه آنالایزر,دستگاه,شرح,مقاله شرح دستگاه آنالایزر دانلود فایل پایان نامه شرح دستگاه آنالایزر در 115 صفحه ورد قابل ویرایش  فهرست مطا لب 1- مقدمه 2- بلوك و…

  • پایان نامه خازن گذاری در شبکه های فشار متوسط در حضور منابع پراکنده (DG)

    پایان نامه خازن گذاری در شبکه های فشار متوسط در حضور منابع پراکنده (DG),دانلود,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پایان نامه خازن گذاری در شبکه های فشار متوسط در حضور منابع پراکنده (DG),دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود طرح توجیهی,دانلود فایل,دانلود کتاب,دانلود گزارش کارآموزی,دانلود…

  • پایان نامه بررسی اتم در خدمت كشاورزی و منابع طبیعی

    اتم,پایان نامه بررسی اتم در خدمت كشاورزی و منابع طبیعی,پروژه بررسی اتم در خدمت كشاورزی و منابع طبیعی,تحقیق بررسی اتم در خدمت كشاورزی و منابع طبیعی,خدمت كشاورزی,دانلود پایان نامه بررسی اتم در خدمت كشاورزی و منابع طبیعی,مقاله بررسی اتم در…

  • پایان نامه بررسی سیالات برش

    برش,پایان نامه بررسی سیالات برش,پروژه بررسی سیالات برش,تحقیق بررسی سیالات برش,دانلود پایان نامه بررسی سیالات برش,سیالات,مقاله بررسی سیالات برش دانلود فایل پایان نامه بررسی سیالات برش در 109 صفحه ورد قابل ویرایش  فهرست مطالب فصل اول 1-1- تاریخچه بهران....................................................................................................................................... 1…

  • مقاله شناخت نفس

    مقاله شناخت نفس دانلود فایل مقاله شناخت نفس فهرست: چگونه با شناخت (نفس ) به شناخت (رب ) برسیم ؟ شناخت نفس از دیدگاه ملاصدرا ................................................................................ چگونه با شناخت (نفس ) به شناخت (رب ) برسیم ؟ پرسش شما ناظر…

  • طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز برای تجزیه سلولز دورریز صنایع سلولزی برای استفاده در تولید خوراک دام

    طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز برای تجزیه سلولز دورریز صنایع سلولزی برای استفاده در تولید خوراک دام دانلود فایل طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز برای تجزیه سلولز دورریز صنایع سلولزی برای استفاده در تولید خوراک دام مناسب برای اخذ وام…

  • آموزش و پرورش و مشاركت 20 ص

    آموزش و پرورش,آموزش و پرورش و مشاركت,آموزش و پرورش و مشاركت 20 ص,تحقیق و بررسی آموزش و پرورش و مشاركت,دانلودتحقیق آموزش و پرورش و مشاركت دانلود فایل آموزش و پرورش و مشاركت 20 ص مقدمه: توسعه و تعمیق مشاركت از…

  • پایان نامه امكان فرآوری كانسارهای وانادیوم و تنگستن دار

    پایان نامه امكان فرآوری كانسارهای وانادیوم و تنگستن دار دانلود فایل پایان نامه امكان فرآوری كانسارهای وانادیوم و تنگستن دار چكیده وانادیوم محصول فرعی مهمی است كه به طور وسیع در آلیاژهای فروس و غیر فروس بكار برده می شود.…

  • نظریه‌ مكان‌ مركزی‌(کریستالر)

    نطریه,نظریه‌ مكان‌ مركزی‌(کریستالر) دانلود فایل نخستین‌ تلاش‌، برای‌ شرح‌ الگوهای‌ مكانی‌ را «فون‌ تانن‌» انجام‌ داده‌ است. وی شهر بزرگی را  تصویر می کند که با دشتی بزرگ که حاصلخیزی یکنواختی دارد احاطه شده است . این شهر ، محدوده…

  • سمینار مواد چدن های مقاوم به خوردگی

    سمینار مواد چدن های مقاوم به خوردگی دانلود فایل سمینار مواد چدن های مقاوم به خوردگی چکیده :  چدن های پر آلیاژ برای تولید قطعات مهندسی زیادی که احتیاج به مقاومت به خوردگی دارند به کار می روند . توانایی…

  • پایان نامه شكاف نظری و رفتاری در فرهنگ سیاسی دانشجویان دانشگاه تهران و عوامل موثر برآن

    پایان نامه شكاف نظری و رفتاری در فرهنگ سیاسی دانشجویان دانشگاه تهران و عوامل موثر برآن دانلود فایل پایان نامه شكاف نظری و رفتاری در فرهنگ سیاسی دانشجویان دانشگاه تهران و عوامل موثر برآن این پژوهش به فرهنگ سیاسی …

  • جایگاه گرمابه و بهداشت در فرهنگ و مذهب قبل و بعد از اسلام در ایران

    تحقیق جایگاه بهداشت و گرمابه در ایران باستان,تحقیق جایگاه گرمابه در فرهنگ ایران,تحقیق جایگاه گرمابه و بهداشت در فرهنگ و مذهب قبل و بعد از اسلام در ایران,تحقیق گرمابه,تحقیق گرمابه و بهداشت بعد از اسلام,جایگاه گرمابه و بهداشت در فرهنگ…

  • کارآفرینی شركت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن

    تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن,شركت تولید آب معدنی,کارآفرینی شركت تولید آب معدنی,کارآفرینی شركت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن دانلود فایل کارآفرینی شركت تولید آب معدنی و خدمات رسانی آن خلاصه شركت: این شركت در سال 1381…

  • پروژه ارزشیابی مهارت شغلی مدیر آموزشگاه

    ارزشیابی از دوره های آموزشی,ارزشیابی مهارت شغلی مدیر اموزشگاه,ارزشیابی مهارت شغلی مدیر اموزشگاه فنی و حرفه ای,پروژه ارزشیابی مهارت شغلی مدیر آموزشگاه,تهیه محتوای مربوط به خلاقیت و نوآوریهای مدیر,نحوه تهیه گزارش های مورد نیاز یک آموزشگاه دانلود فایل تعریف مدیریت…